#MøtSemine - Nyansatt: Alexander

Møt Alexander Häckner. Han er ny Teamleder for Support, og stortrives når han kan løse vanskelige problemstillinger og gjøre kundene fornøyde.

AlexanderH-1

 

I denne bloggserien presenterer vi våre nyansatte, og denne gangen har turen kommet til Alexander (44). Alexander har jobbet som Support Manager i hele 10 år, han liker å reise og kobler gjerne av med å løse Rubiks kube.

 

Når var din første dag i Semine, og hva skal din rolle i selskapet være? 

– Jeg startet 1. mars og jobber som leder for supportavdeling. Min rolle er å sikre at vi gir best mulig service, at vi løser problemstillinger og svarer på spørsmål kundene våre måtte ha, på en effektiv måte og med høy kvalitet.

Hvordan hørte du om Semine og hvorfor ønsket du å jobbe her?

– Jeg leste om Semine i Finansavisen og ble imponert over den raske veksten, og ikke minst teknologien som lå bak. Når jeg senere ble kontaktet av et rekrutteringsbyrå, synes jeg dette var en spennende mulighet som jeg bare måtte gripe.

Hva er dine forventinger til Semine som selskap, og hva er viktig for deg for at du skal trives? ?

– Jeg forventer at vi er et selskap med «cutting edge»-teknologi og med høy kompetanse, samtidig som jeg har muligheter til å utvikle meg selv. Hyggelige kollegaer og interessante arbeidsoppgaver er også svært viktig, samt at vi fortsetter den gode veksten og utviklingen av vårt innovative produkt.

Hvordan er du på jobben?

– Jeg liker det å jobbe i, og bygge opp team, og å bidra til at andre trives med sine oppgaver og blir gode på de.

Har du noen uvaner som dine kollegaer bør vite om?

– Jeg kan nok henge meg for mye opp i detaljer, og har en tendens til å snakke litt fort 😊

Og på fritiden? Hva liker du å gjøre?

– Trene, spille squash og er veldig glad i gode filmopplevelser både på kino og hjemme i stua. Gir du meg god lyd, kjempestort lerret og gjerne IMAX-kino – ja, da er jeg en meget fornøyd mann!

Og favorittfilmene er?

– Kan ikke unngå å nevne Star Wars-filmene, den originale trilogien! Bortsett fra det er det mange andre klassikere jeg liker, som for eksempel Shawshank Redemption og Forest Gump.

Favorittreisemål?

– New York, Paris og London. Verdensbyer som har mye å tilby, og som det er vanskelig å bli lei av.
Jeg har vært i New York en gang, og det gjorde et veldig stort inntrykk på meg. Det er vanskelig å forstå hvor stor den byen faktisk er. Jeg glemmer heller ikke Broadway, Frihetsgudinnen og alle skyskraperne. Magisk! Paris og London har jeg vært i flere ganger, og blir virkelig aldri lei. Masse kultur og severdigheter. Jeg kunne snakket om det hele dagen.

Hva med «bucket list»? Kan du nevne 3 ting?

– 1.  Reise til alle kontinenter  2. Hoppe i Fallskjerm  3. Lære meg noen eksotiske språk.

Og funfact? Noe gøy vi bør vite om deg?

– Ja, jeg kan løse Rubiks kube på under to minutter!

Wow, så kult! Når og hvordan lærte du deg det?

– Jeg lærte det for noen år siden da jeg snublet over guiden "you can do the rubics cube". Alle kan i grunnen lære det, for det er en metode bak. Man løser kuben lagvis, og det finnes flere snarveier (logaritmer) som man kan lære seg for å løse den effektivt og hurtig. Jeg synes det er en veldig fin måte å koble av på, og tar gjerne opp kuben når jeg har behov for litt annet i livet.

Dine nærmeste, hvordan vil de beskrive deg?

– Som en snill, stille og rolig type.

Til slutt, noe annet du har lyst til å dele?

– Er veldig glad for at vi kan begynne å leve livene våre litt mer som normalt, nå etter pandemien. Jeg har mange planer for året som kommer og gleder meg for eksempel å kunne begynne å reise igjen 😊

 

LES OGSÅ:

#MøtSemine: Nyansatt: Fredrik

#MøtSemine: - Nyansatt: Jesper

#MøtSemine: - Nyansatt: Mats

#MøtSemine: - Nyansatt: Phu

Vil du lese om flere av våre nyansatte. Møt alle HER!

 

Vil du bli en av oss?😀

Fyll ut skjemaet under med litt informasjon om deg selv, og hvorfor du har lyst til å jobbe hos Semine, så tar vi kontakt!