Møt våre ansatte > #MøtSemine - Benedicte

#MøtSemine - Benedicte

#MøtSemine - Benedicte

Møt Benedicte Lillebostad. Hun er ny prosjektleder for leveranse, og elsker å hjelpe bedrifter med å ta i bruk ny teknologi. 

 

I denne bloggserien presenterer vi våre nyansatte, og denne gangen har turen kommet til  Benedicte (29).  Benedicte er målbevisst, veldig glad i fjell-Norge,  og har vært gifteklar i flere år. 

 

Når var din første dag i Semine, og hva skal din rolle i selskapet være? 

– Jeg startet 10. august, og skal i rollen som prosjektleder bistå kundene våre med å implementere og ta i bruk SEMINE.   

Hvordan hørte du om Semine og hvorfor ønsket du å jobbe her?

– Jeg var på jobbjakt, og kom over Semine ved en tilfeldighet. Jeg hadde et mål om kunne kombinere økonomiutdannelsen med teknologi, og falt umiddelbart for Semine da jeg fikk presentert hva bedriften driver med. Det at det er en scale-up er også noe jeg syntes var utrolig spennende.  

Hva er dine forventinger til  Semine  som selskap, og hva er viktig for deg for at du skal trives? 

– At det er et flott sted å jobbe, med hyggelige, dyktige og fremoverlente kolleger som hjelper og backer hverandre på veien mot det felles målet. Og at det er et spennende arbeidsmiljø som legger til rette for kontinuerlig utvikling og læring.

Hvordan er du på jobben?

– Jeg er blid, engasjert og veldig nysgjerrig. 

Har du noen uvaner som dine kollegaer bør vite om?

– Jeg kan være en utålmodig sjel, og trenger at det skjer mye i arbeidshverdagen, men etter å ha sett tempoet til de dyktige kollegene mine i Semine så er det jeg som må henge på! 

Og på fritiden? Hva liker du å gjøre?

– Da liker jeg å gå i fjellet, reise og drikke vin med venner - fortrinnsvis alle tre samtidig! I tillegg lytter jeg mye til fag- og karriererelaterte podcaster.

Da har du kanskje noen podcast-tips å dele med oss?

– Et lite utvalg favoritter akkurat nå er podden til Cecilie Ystenes Myhre - GRIT, E24s voksenpoeng, Godt nok for de svina med Anita Krohn Traaseth og Hege Janson Skogen, Shifter, og En skikkelig Digg fremtid med Hanne-Lene Dahlgren. God lytt! 😊 

Favorittreisemål?

Etter årets sommerferie så må jeg si Norge! Jeg og samboeren lo høyt mens vi planla fjellturer og ni dager i telt, og antok at vi kom til å slenge inn håndkleet og booke hotell etter to netter. Det ble tolv overnattinger i telt, 10.000 høydemeter i beina og jeg elsket hvert sekund av det! 

Hva med «bucket list»? Kan du nevne 3 ting?

– 1.Lære meg å kite       2. Oppleve alle kontinenter    3. Å løpe halvmaraton i flere Europeiske byer

Funfact? Noe gøy vi bør vite om deg?

– Jeg har vært gifteklar siden august 2020, og hatt brudekjolen hengende i skapet siden 2019. Forhåpentligvis er verden koronafri og vi får gjennomført bryllupsplanene i 2022. Krysser fingrene! 

Og dine nærmeste, hvordan vil de beskrive ei gifteklar fjellgeit som deg?  

– Den innerste kretsen melder at jeg er energisk, kreativ og målbevisst. 

Til slutt, noe annet du har lyst til å dele?

– Ikke annet enn at jeg synes jeg har fantastiske kolleger, og jeg gleder meg til å fortsette reisen med å få SEMINE ut i verden!

 

LES OGSÅ:

#MøtSemine: Nyansatt: Alexander

#MøtSemine: Nyansatt: Fredrik

#MøtSemine: - Nyansatt: Jesper

#MøtSemine: - Nyansatt: Mats

Vil du lese om flere av våre nyansatte. Møt alle her.