#MøtSemine - Nyansatt: Silje

Semine vokser og i løpet av 2021 skal vi få 30 nye talenter med på laget. 

Møt Silje. Hun er ny Sales Manager, og har lidenskap for å optimalisere måten man jobber på.

Silje-1

 

I denne bloggserien presenterer vi våre nyansatte, og denne gangen har turen kommet til Silje (29). Silje kommer fra rollen som løsningsselger hos Atea Norge, har en "hang-up" på storbyer og drømmer om å kunne reise igjen. 

 

Når var din første dag i Semine og hva skal din rolle i selskapet være? 

– Jeg begynte i Semine 1. mars i år. Min rolle er å anskaffe og utvikle nye kunder innen bank, finansielle tjenester og forsikring.

Hva gjorde at du ønsket å jobbe i Semine?

– Selskapet har tydelige mål og jeg ville ikke la sjansen til å «endre økonomifunksjonen» gå fra meg! Jeg har også en lidenskap for å optimalisere måten man jobber på. Og med Semine betyr det at vi kan frigjøre mye tid for økonomiavdelingen samtidig som vi gir kundene våre bedre innsikt i egne data. Det er veldig kult!

Hva er viktig for deg for at du skal trives?

– Da må det jeg gjør være gøy! Jeg motiveres veldig av å kunne se en utvikling og oppleve en mestringsfølelse. Jeg tror ikke det bare er opp til arbeidsgiver å tilrettelegge for kompetanse og utvikling, selv om det er viktig. Jeg må også være litt streng og bevisst på hva som skal til for at jeg skal bli god på det jeg gjør. I tillegg trives jeg godt sammen med andre, så jeg gleder meg veldig til alle i Semine kan være sammen på kontoret igjen.

Apropos å være sammen på kontoret igjen, har du noen uvaner som kollegaene dine bør vite om?

– Jeg har fått tilbakemeldinger på at jeg kan snakke veldig høyt i videomøter eller telefonsamtaler, hvor jeg har på meg headset. Det er nok plagsomt i et åpent kontorlandskap, så jeg håper kollegaene mine gir meg et tegn om det skjer.

Men uten headset – hvordan er du som kollega?

– Jeg er nok både organisert, evner å tenke løsningsorientert og veldig engasjert.

Når du ikke jobber? Hva gjør du?

– Jeg fikk en interesse for sykling etter nedstengingen i mars i fjor og det har jeg fortsatt stor glede av. I tillegg bruker jeg alle muligheter til å være ute med venner. Når jeg er hjemme perfeksjonerer jeg for tiden «red curry».

Favoritt reisemål?

– Jeg liker kanskje best å oppleve nye plasser, folk og mat. Så jeg har nok ingen reisemål som skiller seg ut som favoritt, alt har liksom noe bra ved seg. Før korona hadde jeg en «hang-up» for storbyer. Nå i «disse tider» drømmer jeg heller om dem.

Funfact om deg?

– Som tenåring spilte jeg biljard ved den lokale klubben i Hyllestad i Sogn og Fjordane. Jeg kan faktisk skryte på meg hele to pokaler - en 1.plass og 3.plass i 9-ball (junior). Slå den!

Og tilslutt - hvordan vil dine nærmeste beskrive deg?

– Praktisk, lattermild, glad i øl, god mat og "all-in".

 

LES OGSÅ:

#MøtSemine - Nyansatt: Vivi - Ann 

#MøtSemine - Nyansatt: Martine

 

Vil du bli en av oss?😀

Fyll ut skjemaet under med litt informasjon om deg selv, og hvorfor du har lyst til å jobbe hos Semine, så tar vi kontakt!