#MøtSemine - Vivi-Ann

Møt Vivi-Ann Ringnes. Hun er ny Sales Manager, og har allerede landet sin første kunde⭐

 

Vivi-Ann

 

I denne bloggserien presenterer vi våre nyansatte, og denne gangen har turen kommet til Vivi-Ann (42). Vivi-Ann har jobbet med IT og Tech hele livet, men er egentlig mest glad i menneskene.

 

– Kan du fortelle litt om din bakgrunn frem til du kom til Semine?

– Jeg har vært i Tech/IT hele livet. Etter at jeg tok studiet mitt, en master i Information Technology, hadde jeg ti år i IT-konsulenthus, og deretter syv år i softwarebransjen. Jeg har innehatt mange ulike roller, men de senere årene har jeg jobbet som Sales Manager, da jeg liker veldig godt å være i “frontlinjen” til selskapet hvor “the action is”, og hvor jeg møter nye mennesker hver dag.

Når var din første dag i Semine? 

Min første dag var 11. januar 2021, samme dag som datteren min ble ett år, så det vil jeg nok huske fremover.

– Hvor hørte du om Semine og hvorfor ønsket du å jobbe her? 

– Jeg er engasjert i ODA mentorprogrammet. Der fikk jeg høre om Semine, og ble nysgjerrig. De jeg snakket med var veldig positive til Lene Diesen (CEO) og det teamet hun bygget, som de kalte for et «stjerneteam»⭐.  Jeg tenkte som så – følg flinke folk – og det gikk troll i ord. For meg er Semine den perfekte komboen av å jobbe i et norsk softwarehus i sterk vekst, med fornøyde kunder, og med skikkelig flinke og rause folk. 

– Hvordan har du opplevd den første tiden i Semine?

– Veldig bra! Semine har en fremoverlent kultur, som jeg elsker. Alle hjelper hverandre. Og folk her er flinke og har lyst til å skape noe bra. 

– Hva er viktig for deg for at du skal trives? 

–  Jeg liker å jobbe smidig og effektivt, med høy fart og god stemning. Det er også viktig for meg å hele tiden lære noe nytt og være relevant. Og at selskapet har ambisjoner! Når et selskap er så ambisiøst som Semine er, og skal “flytte seg så fort”, er god stemning og kultur alfa og omega. Så latter på veien er viktig.

– Apopos latter...

– Ja, jeg listet vel det som en av uvanene mine kolleger burde vite om, hehe. Jeg kan snakke og le høyt. Dette har det dessverre ikke vært noen forbedringer på siden videregående.  

– Hvordan er du som kollega da – bortsett fra latteren?

– Jeg har mye gass/energi, positiv, engasjert, og nysgjerrig. Jeg liker også å tro at jeg er flink til å lytte og se løsninger. Og så er jeg ambisiøs på selskapet og mine kollegers vegne.

– Og på en litt dårligere dag?

Jeg er vel litt belastet med "tech rage". Teknologien skal funke, ellers går det en kule varmt, hehe.

– Hva liker du å gjøre på fritiden? 

–  Yoga, turer i skog og mark, være sammen med venner. Lære nye ting, eventyr, være på hytta, og selvfølgelig være sammen med familien...

– Som består av?

 En mann, to barn, og en tynn og rar liten hund. 

 

LES OGSÅ: #MøtSemine - Nyansatt: Martine 

 

Vil du bli en av oss?😀

Fyll ut skjemaet under med litt informasjon om deg selv, og hvorfor du har lyst til å jobbe hos Semine, så tar vi kontakt!