Møt våre ansatte > #MøtSemine - Rikke

#MøtSemine - Rikke

#MøtSemine - Rikke

Møt Rikke Knutsson. Hun er ny support konsulent, og brenner for å skape gode kundeforhold.

 

I denne bloggserien presenterer vi våre nyansatte, og denne gangen har turen kommet til Rikke (25). Rikke liker å løse utfordringer, elsker å lete etter bruktkupp, og drømmer om å bo på en vingård i Italia.

 

Når var din første dag i Semine, og hva skal din rolle i selskapet være? 

– Jeg hadde min første dag 2. august, og skal jobbe som konsulent i kundestøtte.

Hvordan hørte du om Semine og hvorfor ønsket du å jobbe her?

– Det var litt tilfeldig egentlig. Jeg var i innspurten av masteroppgaven min, da en bekjent tipset meg om Semine og stillingen. Selskapet ga et godt inntrykk på flere områder, spesielt for meg som er ny i arbeidslivet. Der har jeg ikke tatt feil, og jeg er veldig glad jeg søkte 😊

Hva er dine forventinger til Semine som selskap, og hva er viktig for at du skal trives?

– Et inkluderende og spennende sted der kunnskap og gode løsninger gledelig deles. Jeg trives når det er litt liv, god energi og når ulike mennesker deler erfaringer og skaper noe sammen. I tillegg synes jeg det er veldig spennende å jobbe i et fremtidsrettet selskap i vekst.

Har du noen uvaner som dine kollegaer bør vite om?

– Usikker på om jeg har noe som vil gå utover mine kollegaer, jeg håper jo egentlig ikke det, haha 😊 Må jeg nevne noe, skal det sies at jeg kan bli veldig utålmodig, og til tider svært rastløs.

Og på fritiden? Hva liker du å gjøre?

– Jeg er veldig glad i å spise middag med venner, og prøver ellers å tilbringe mest mulig tid ute. På sommeren elsker jeg å bade. Bading er livet! I tillegg er jeg veldig glad i å lete frem gamle skatter på Tise og Finn, og kan sitte timevis og bla gjennom annonser. Det er så gøy!

Kult! Ditt beste bruktkupp - kan du dele?

– Å, det er vanskelig å velge! Det må nok bli den gangen jeg kom over en dame på Finn som ryddet ut av foreldrenes gamle leilighet i Oslo. Hun ga i den anledning bort tonnevis av eldgamle og nydelige bøker. Til min samboers store fortvilelse sa jeg ‘ja takk’ til hele samlingen! Det var et skikkelig kupp, spør du meg! 😊

Favorittreisemål og hvorfor?

–  Jeg er jo en badeentusiast, liker varme, og drømmer mye om Italia. Jeg tenker ofte på at jeg vil flytte og bo på en vingård. Jeg er også veldig glad i byer med mye historie og spennende ting å se på, og Warszawa har blitt en favoritt de siste årene. Så, det må blir Italia eller Warszawa. 

Hva med «bucket list»? Kan du nevne 3 ting?

– 1. Hoppe i fallskjerm  2. Bo på min egen vingård i Italia  3. Svømme i haibur

Og funfact? Noe gøy vi bør vite om deg?

– Jeg var nærmest statsløs en liten periode, før jeg i 2015 endelig fikk norsk statsborgerskap. Da ble jeg invitert til seremoni på Rådhuset, ledet av Fabian Stang, som var ordfører på den tiden. Altså, jeg har aldri følt meg så malplassert i hele mitt liv, men det var en morsom og fin opplevelse!

Hvorfor var du statsløs? Fortell!

– Historien er ikke så spennende som den kanskje høres ut, men jeg ble født inn i Britisk statsborgerskap og passet mitt gikk ut før jeg fikk fornyet det. Det førte til at fornyelse måtte skje i England, som selvfølgelig ikke gikk ettersom jeg ikke hadde pass. Så det ble starten på en lang prosess i forsøk på å bli norsk statsborger. Det gikk heldigvis fint, jeg ble ikke deportert og er i dag norsk statsborger med norsk pass! Juhu!

Og dine nærmeste, hvordan vil de beskrive en badenymfe som deg?

– De vil nok si jeg er en person med maur i rumpa, nysgjerrig, og litt morsom (håper jeg)!

Til slutt, noe annet du har lyst til å dele?

– Jeg er ekstremt glad for at landet har åpnet igjen, og jeg ser frem til et litt mer livlig og sosialt vinterhalvår enn i fjor. Hurra! 😊

 

LES OGSÅ:

#MøtSemine - Nyansatt: Gaute

#MøtSemine - Nyansatt: Vivi - Ann 

#MøtSemine - Nyansatt: Martine

#MøtSemine - Nyansatt: Silje