Møt SEMINE kunder

Her deler vi innsikt og gode kundehistorier innen kunstig intelligens (AI), teknologi og finans. Med vår kundeblogg ønsker vi å inspirere alle våre lesere til å være pådrivere for digitalisering i sin virksomhet.

– Byråene må våge å satse på teknologi

  Petter Buran i Amesto Accounthouse tror regnskapsbyråer som ikke evner å henge med på den teknologiske utviklingen, vil få problemer. Selv var de blant de første til å satse på SEMINE.

Regnskapsbransjen står foran en voldsom omstilling

For Kristiansands-bedriften Regnskaps Companiet handler det mindre om å føre regnskap, og mer om å løse problemer for sine kunder. Derfor innfører de SEMINE for å fjerne punsjejobbingen.  

NAF gir gass med kunstig intelligens

  Du trodde nok du kjente NAF, en av Norges sterkeste og eldste merkevarer. Men det var kanskje til vi fortalte deg historien om NAF som digital inkubator og pionér på kunstig intelligens?

100% automatisering av 70.000 innkommende fakturaer er målet for NHC Group.

Effektive regnskapstjenester basert på teknologi fra Semine gjør at NHC Group kan levere bedre helse- og omsorgstjenester til sine kunder.

Med kunstig intelligens fjernet Heimstaden nær 90% av fakturajobben

Etter 3 måneder med SEMINE går nesten 90 prosent av de innkommende fakturaene til Heimstaden i Fredensborg-konsernet nå automatisk.