Møt SEMINE kunder > Alti Forvaltning ny Semine-kunde

Alti Forvaltning ny Semine-kunde

Alti Forvaltning ny Semine-kunde

Alti Forvaltning har sterkt fokus på kostnader og forenkling av de ulike arbeidsoppgavene. Nå ønsker de, ved hjelp av SEMINE, å skape innovasjon og gode opplevelser også i økonomiavdelingen. Vi er ydmyke og stolte av å presentere de som nok et medlem av familien.

 

Forvalter eiendom

Eiendom og forvaltning har i lengre tid vært et satsningsområde for Semine, og det er da gledelig å presentere Alti Forvaltning som ny Semine-kunde. Alti Forvaltning er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Svolvær i nord til Mandal i sør. Selskapet forvalter eiendom for andre, i tillegg til det de direkte har eierskap i selv. Med et hovedkontor i Surnadal og avdelinger i Arendal, Mandal, Oslo og Ålesund er prosessoptimalisering og teknologi viktig for at selskapets filosofi skal etterstrebes. Selskapet har også fokus på å drive forvaltning på en profesjonell og rasjonell måte, med tett kontakt med eierne.

Kostnadsfokus og forenkling

Hos Alti Forvaltning har de et sterkt fokus på kostnader og forenkling av de ulike arbeidsoppgavene. De ønsker, gjennom teknologi, å fjerne rutinemessige oppgaver slik at de ansatte kan fokusere sin tid på det som skaper verdi for sine eiere. Dette er gjennomgående for alle avdelingene på de ulike lokasjonene de er representert ved. Teknologi er ikke svaret på alt, men samspillet mellom teknologi og mennesker kan utrette mye. Med SEMINE vil plattformen kunne overta mange av de manuelle prosessene i økonomifunksjonen, slik at de heller kan bruke mer tid på kontroll, analyse og innsikt fremfor transaksjonsoppgaver. I tillegg ser de også at automatisering av de mest rutinemessige og gjentagende arbeidsoppgavene vil kunne bidra til økt trivsel og bedre arbeidsmiljø. SEMINE gjør at Alti Forvaltning kan ta i bruk ny teknologi for å skape innovasjon og gode opplevelser også i økonomiavdelingen.

Følg med

Vi er ydmyke og stolte av å presentere Alti Forvaltning som nok et medlem av Semine-familien. Vi gleder oss over fremoverlente og nytenkende selskaper som ønsker å bli med oss på reisen videre.

 

Last ned vår nye e-bok

Slik brukes kunstig intelligens i økonomifunksjonen for et inspirerende blikk inn i fremtiden.

Les e-boken her