Møt SEMINE kunder > AST Regnskap AS er ny Semine-kunde

AST Regnskap AS er ny Semine-kunde

AST Regnskap AS er ny Semine-kunde

 

Vi er glade over å kunne presentere AST Regnskap AS som en del av Semine-familien. Med SEMINE skal intern ressursbruk optimaliseres, og tiden skal brukes på mer verdiskapende arbeid for hele selskapet.

Et konsern i vekst med fokus på innovative løsninger

AST Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med kontor i Trøndelag, og kunder over hele Norge. De eies av Bitastad-konsernet, et konsern i sterk vekst som i dag teller 1400 medarbeidere. AST består av 25 rådgivere, og er opptatt av å ha et personlig og tett samarbeid med kundene. Selskapet har sterkt fokus på å være oppdatert på nyvinninger innen økonomistyring, noe som førte dem til SEMINE.  

Gode løsninger for langsiktige mål

Daglig leder i AST Regnskap AS, Espen Skjevik, forteller at de vektlegger gode rutiner som gir ansatte muligheten til å jobbe smidig og effektivt, og de var derfor på jakt etter en løsning hvor de kunne oppnå dette uten at det gikk på  bekostning av kvalitet.   

– Vi ser kontinuerlig etter prosessforbedringer, og så at inngående fakturabehandling kunne automatiseres i mye større grad enn i dagens system.  SEMINE skilte seg tidlig ut som riktig samarbeidspartner for oss. Hun lærer kontinuerlig, konterer på linjenivå og må ikke regelstyres. Med SEMINE på laget kan vi få en høy automasjongrad, helt unik innsikt, samt solide effektiviseringsgevinster.  

SEMINE-plattformen leverer automatikk gjennom AI-teknologi, men gir også en spennende tilnærming til hvordan man kan bruke data til mer nøyaktige rapporter og analyser. Dette er til stor forbedring fra det tidligere systemet som har en del funksjonalitetsmangler, og er ikke tilrettelagt  for automatisering av oppgaver. Ved hjelp av SEMINE-plattformen, ønsker AST å bruke ressursene internt til mer verdiskapende arbeidsoppgaver for hele bedriften.   

– Vi gleder oss til å ta i bruk SEMINE og er sikre på at det fører til redusert tidsforbruk på fakturabehandling, økt kontroll og et enda bedre grunnlag for analyser, forteller Skjevik.   

Veien videre  

Salgsmanager i Semine, Mathias Cook, forteller om en god dialog med AST og ser nå fram til veien videre.  

– AST er opptatt av å jobbe lean, effektivt, og fungere som en god støtte til Bitastad -konsernet. For å nå langsiktige strategiske mål var det viktig å finne løsninger på markedet som kunne hjelpe dem, sier han.  

 Vi er gleder oss over å ha AST Regnskap ombord, og å kunne presentere dem som et nytt medlem av Semine-familien.    

 

Inspirasjonshefte for ledere i regnskapsbransjen, om digital omstilling

Semine har utviklet et inspirasjonshefte for ledere i regnskapsbransjen som ønsker å lykkes med digital omstilling.

Les mer og last ned