Møt SEMINE kunder > BroMar AS er ny Semine-kunde

BroMar AS er ny Semine-kunde

BroMar AS er ny Semine-kunde

Det nystartede selskapet BroMar AS opplevde at det kun var SEMINE som var i stand til å automatisere hele fakturaflyten. Nå er de medlemmer av Semine-familien, og vi gleder oss over reisen videre.

Nyetablert

BroMar er et nyetablert konsulent- og regnskapsførerselskap som satser på produksjons- og industriselskaper med omsetning mellom 10-150MNOK. De har hovedbase i Nord-Norge, men bistår kunder over hele landet.

Daglig leder, Glenn Håvar Brottveit, forklarer at de som nystartet selskap får privilegiet med å starte med blanke ark med hensyn på valg av systemer og arbeidsprosesser. De kan derfor velge de mest moderne økonomisystemer og slipper å ta på seg unødvendige kostnader. Etablerte selskaper som skal over på moderne løsninger må gjerne gjennom en endring i arbeidsprosesser og i tillegg kutte kostnader som blir overflødig. Det slipper BroMar å tenke på!

– Alle våre systemer og arbeidsverktøy er skybaserte og integrerte med hverandre. I tillegg klarer vi å automatisere de fleste arbeidsprosesser, noe som gir en enorm effektivitetsgevinst. Kombinasjonen av økt kvalitet til lavere kostnad tror vi mange av våre fremtidige kunder vil sette stor pris på.

Glenn Håvar forklarer videre at de i jobben med å sondere markedet etter programvare som skulle automatisere fakturaflyten, var veldig opptatt av at det faktisk skulle fungere.

– Vi opplevde at det kun var SEMINE som var i stand til å automatisere hele fakturaflyten uavhengig om faktura kommer via EHF eller som PDF til epost. Vi var svært bevisste på at teknologien skulle erstatte innblanding fra manuelt arbeid, hvis ikke ville vi bare endt opp med systemkostnader og lønnskostnader.

Øke lønnsomheten

Når SEMINE håndterer fakturaflyten frigir de enormt med tid, som de setter av til å hjelpe kundene med å øke lønnsomheten.

– Vi opplever at kundene blir svært overrasket over at vi både tar hånd om regnskapet og samtidig gir gode bedriftsøkonomiske råd – til samme eller lavere kostnad enn hva de har i dag. Når kundene spør oss om hvilket økonomisystem vi bruker så blir de positivt overrasket når vi sier at de kan bruke det systemet de foretrekker så lenge det er skybasert og integrert med SEMINE, sier Glenn Håvar.

At kundene setter premissene ved valg av økonomi- og forsystemer er noe BroMar mener vi kommer til å se mye av fremover.

– Vårt valg av Semine som teknologipartner gjør oss trygge på at vi har valgt riktig strategi, avslutter han.

Vi i Semine er stolte over å ha Glenn Håvar og temaet i BroMar med på laget, og gleder oss over reisen videre.

 

 

Last ned vår nye e-bok

Slik brukes kunstig intelligens i økonomifunksjonen for et inspirerende blikk inn i fremtiden.

Les e-boken her