Oversikt
Funksjoner
Integrasjoner
Sikkerhet & Compliance
Industri
Brukerscenarioer
Roller
Om oss
Investorer
Nyheter
Finn en Semine partner
Bli Semine partner
Logg inn
Logg inn
  • Produkt
    Oversikt
    Funksjoner
    Integrasjoner
    Sikkerhet & Compliance
  • Løsninger
    Industri
    Brukerscenarioer
    Roller
  • Ressurser
  • Selskap
    Om oss
    Investorer
    Nyheter
  • Partnere
    Finn en Semine partner
    Bli Semine partner
    Logg inn
  • Kontakt
  • Logg inn
    Logg inn
Les mer:
card image
Webinar 30. april: Framtidens økonomiavdeling - Hvordan kan du stole på AI? Les mer
card image
Webinar 15.mai: Økonomiavdelingens AI reise - Møt Viking Assistance Group Les mer

BDO ny Semine-partner

8 aug 2022
[]
Estimert lesetid Redaksjonen

Det nye partnerskapet gjør at BDO kan tilby sine kunder over hele Norge automatisering av den innkommende fakturahåndteringen ved hjelp av SEMINE-plattformen. 

BDO bilde-1

– Vi har store forventninger til dette partnerskapet.

– Vi ser at kunstig intelligens er fremtiden når det kommer til automasjon på regnskapsfeltet, og SEMINE-plattformen anser vi som en teknologisk ledende plattform for premium-segmentet i markedet, sier Katrine Nygård, tjenesteleder Regnskap for Innlandet i BDO (avbildet under).

BDO Katrine

BDO er et av de ledende rådgivende selskapene innenfor regnskap og økonomi i Norge i dag, med hele 74 kontorer fordelt over hele landet. Selskapet tilbyr kompetanse innenfor både regnskap, revisjon og jus, og har over 600 ansatte innenfor forretningsområdet regnskap med over 100 digitale konsulenter.

– Vi ønsker BDO varmt velkommen som Semine-partner.

– Skalering gjennom partnere er en viktig del av vår strategi, og vi ønsker å jobbe med de beste aktørene i bransjen. BDO har en betydelig markedsandel, en synlighet og en drivkraft vi i Semine syns er veldig spennende.

Fokuset de har på å ta ny teknologi ut i markedet og hjelpe kundene på sin endringsreise passer dessuten veldig godt med Semines ambisjoner, sier Inger Eek Tronerud, Partner lead i Semine (avbildet under).

Inger mindre

Partnerskapet innebærer at BDO både kan bistå med å sette opp SEMINE-plattformen, integrere den med andre systemer og hjelpe kundene med å utnytte den fullt ut.

Tronerud trekker frem BDOs sterke kundeinnsikt som et av deres største fortrinn:

– Det å kunne få rådgivning og hjelp til å løfte selskapet sitt fra en partner som kunden kjenner godt fra før, og som kjenner dem, gir stor verdi. BDO kan fokusere på det som gir mest verdi til kunden, og dermed oppnå større suksess, sier hun.

 

Fokus på verdiøkende tjenester

Regnskapsbransjen er preget av mange små selskaper med manuelle rutiner. BDO har de siste årene utviklet seg til å fokusere mer på rådgivning og verdiøkende tjenester, og de hjelper kundene med å digitalisere og automatisere bort rutinejobben. Digitalisering er et konkurransefortrinn fordi det gir mulighet for mer effektiv drift og bedring av lønnsomhet.

– Vi frigjør tid til å gjøre oppgaver som oppleves som mer spennende og givende både for kundene våre og for de som jobber med regnskapene.

Våre team av økonomikonsulenter, integrasjonseksperter og digitale konsulenter utvikler både egne digitale løsninger og kan skreddersy og sette sammen løsninger som gir kundene akkurat det de har behov for, forklarer Katrine Nygård i BDO.

– Digitale konsulenter er et stort satsningsområde for oss, da vi ser at det er mange der ute som trenger hjelp til det digitale løftet. Nå er vi veldig glade for å ha med oss SEMINE-plattformen i verktøykassa.

– Ikke bare kan SEMINE sterkt bidra til å frigjøre tid. Plattformen gir i tillegg bedre kvalitet på regnskapene, som i neste omgang gir mulighet for bedre rapporter og ny verdifull økonomisk innsikt

 

Jobber sammen hos Mjøsbil 

BDO har allerede opparbeidet seg betydelig erfaring med SEMINE-plattformen gjennom selskapenes felles kunde, Mjøsbil AS.

– Mjøsbil er et kjempegodt eksempel på hva vi kan få til sammen for kundene våre. BDO kan benytte SEMINE-plattformen for å forbedre økonomifunksjonen, hvor kunder gis tilgang til de beste og mest fremtidsrettede systemene og får bedre forretningsinnsikt, samtidig som manuelle oppgaver tas bort, avslutter Inger Eek Tronerud.