Oversikt
Funksjoner
Integrasjoner
Sikkerhet & Compliance
Industri
Brukerscenarioer
Roller
Om oss
Investorer
Nyheter
Finn en Semine partner
Bli Semine partner
Logg inn
Logg inn
  • Produkt
    Oversikt
    Funksjoner
    Integrasjoner
    Sikkerhet & Compliance
  • Løsninger
    Industri
    Brukerscenarioer
    Roller
  • Ressurser
  • Selskap
    Om oss
    Investorer
    Nyheter
  • Partnere
    Finn en Semine partner
    Bli Semine partner
    Logg inn
  • Kontakt
  • Logg inn
    Logg inn
Les mer:
card image
Webinar 30. april: Framtidens økonomiavdeling - Hvordan kan du stole på AI? Les mer
card image
Webinar 15.mai: Økonomiavdelingens AI reise - Møt Viking Assistance Group Les mer

Semine ansetter ny daglig leder

27 okt 2022
[]
Estimert lesetid Redaksjonen

Bjørn Røsten er ny daglig leder og skal ta Semine ut i verden.

 

bjorn-rosten-14-1

Røsten har bred erfaring med programvare som effektiviserer og forbedrer økonomiavdelingen, og særskilt fakturahåndtering.

– Jeg har fulgt Semine med stor interesse over en tid. De er offensive, og deres løsninger har revolusjonert hvordan selskap håndterer innkommende fakturaer. Dette medfører at økonomiavdelingen får mer tid til verdiskapende arbeid, være det strategisk eller datadreven analyse og innsikt med påfølgende tiltak, sier Røsten.

Røsten kommer fra Unit4 der han var norgessjef og ansvarlig for globalt salg. Han har tidligere jobbet som administrerende direktør i ReadSoft, og har holdt flere lederstillinger i Basware.

I en fersk undersøkelse skriver Gartner at et usikkert verdensbilde og makroøkonomi øker hastigheten på innføringen av ny teknologi innen økonomifunksjonen. Løsninger for automatisert maskinlæring som SEMINE-plattformen er på topp av prioriteringslisten, og noe tre av fire store bedrifter sier de skal prioritere. Gartner hever videre Semine som en av verdens fremste tilbydere av fakturaautomatisering.

 

Skal vokse internasjonalt

Semine utvikler løsninger som automatiserer håndteringen av fakturaen. Dermed kan årsverk i økonomiavdelingen brukes til oppgaver med høyere verdiskapning. Teknologien er tatt i bruk av 100+ selskaper på tvers av 8500+ brukere/klienter som rapporterer vesentlig bedre innsikt i innkjøp og frigjøring av tid på tvers av konsernet og prosjekter.

Styreformann i Semine og investeringsdirektør i Kistefos, Nishant Fafalia, er fornøyd med rekrutteringen av ny leder.

Nishant

- Semine skal vokse internasjonalt. Derfor er det viktig at vi nå har fått Bjørn ombord, og hans kompetanse innen internasjonal skalering av innovative teknologi. SEMINE-plattformen har vist seg å være et svært effektivt verktøy for ledere som ønsker å ta økonomiavdelingen inn i fremtiden, sier Fafalia.

Røsten bekrefter at markedet er modent for automasjonsløsninger for faktura og økonomifunksjonen generelt, som samtidig øker datafangst for datadrevne tiltak og gir økt innsikt på tvers av konsern og prosjekt.

- Jeg er imponert over de ansatte i Semine og de spennende innovasjonene som selskapet har lansert. Selskapet har vist evne til å forandre økonomiavdelingen til det bedre, og veksten hittil har vært imponerende. Vi har et fantastisk godt utgangspunkt for å lykkes med internasjonaliseringen av selskapet, avslutter Røsten.