Siste nytt > Brødrene Aa ny Semine-kunde

Brødrene Aa ny Semine-kunde

Brødrene Aa ny Semine-kunde

Vi er stolte av å melde at Semine nå har inngått avtale med et svært spennende selskap på Vestlandet, Brødrene Aa.

 

Ledende internasjonal aktør

Brødrene Aa er et fremoverlent verft med en ledende posisjon på det internasjonale markedet for bygging av både hurtiggående og sightseeing fartøy i karbonfiber. Fra sine moderne verftslokaler i Hyen og Eikefjord både designer, konstruerer og produserer de fartøy i verdensklasse.

Innovasjon og nytenking i fokus

Innovasjon og nytenking står sentralt i alt de gjør, og det er ingen tvil om at det er båtbygging og utviklingsarbeid knytt til både produkt, utstyr og materialer som ligger selskapets hjerte nærmest. Likevel erkjenner de at de arbeider i et volatilt marked der de også må utfordre de administrative prosessene for å fortsatt være konkurransedyktige i fremtiden. De har allerede gjort mange endringer og tatt spennende valg innenfor økonomifunksjonen, og er nå klar for å ta neste steg med Semine på laget.

Ambisiøse mål og spennende tid i møte

Brødrene Aa har satt seg ambisiøse mål for økonomifunksjonen. Med en ung økonomistab som virkelig ønsker å satse på automatisering og effektivisering har de fanget opp og sett et potensiale i bruk av SEMINE. Gjennom ny teknologi, kunstig intelligens og maskinlæring vil de sørge for at de bruker kapasiteten og kompetansen til sine økonomiressurser på en enda bedre måte i fremtiden.

Det er utrolig gøy å få jobbe med et selskap som virkelig ser verdien av å ta i bruk ny teknologi, og som tørr å lene seg fremover inn i fremtiden. Vi gleder oss til neste kapittel!

 

LES OGSÅ: NAF gir gass med kunstig intelligens