Siste nytt > – De fleste har en lang vei å gå for å jobbe effektivt

– De fleste har en lang vei å gå for å jobbe effektivt

– De fleste har en lang vei å gå for å jobbe effektivt

Bransjenestor og CEO i XACCT Accounting AS, Marius Berg, er en av Semines aller første partnere. Regnskapsbyrået har alltid ledet an på digitale løsninger, og har en sjelden blanding av teknologieksperter og fageksperter innen lønn og regnskap.

 

XACCT Accounting AS har kontorer i KPMG-huset på Majorstua. Der samarbeider de fortsatt tett med sin tidligere eier. Visjonen er å være Norges fremste partner innenfor effektivisering og digitalisering av økonomifunksjonen. Selskapet med 35 ansatte håndterer regnskaps- og lønnsfunksjonen for i hovedsak mellomstore norske bedrifter. De har kunder i mange bransjer, men er spesialiserte på teknologibedrifter, vekstbedrifter og virksomheter som satser internasjonalt.

– Vårt fokus har alltid vært å benytte teknologi smart for å levere effektive prosesser for kunden, og gjennom det kunne redusere kostnadene, sier CEO Marius Berg.

Tett samarbeid allerede

Daniel Karlsen, Chief Commercial Officer i Semine, forteller at partnerne utfyller hverandre svært godt.

– XACCT har mye å by på fra sitt perspektiv som både et byrå og en systempartner. De kjenner faget regnskap ut og inn, og har bred erfaring fra en rekke type kunder innen en stor bredde av forskjellige industrier. Ved å utnytte AI-plattformen vår i kombinasjon med sin fagekspertise, befester XACCT sin rolle som en pådriver for innovasjon hos sine kunder. Fagkunnskapen gjør også XACCT til en verdifull sparringspart for Semine.

Med den sterke veksten Semine har nå, er Daniel opptatt av at de har solide partnere som XACCT for å sikre gevinstrealisering.

– Vi er helt avhengige av å samarbeide med de beste for å sikre at vi ivaretar alle kunders ulike behov på en god måte. For oss er det viktig å legge til rette for at kundene våre alltid er ivaretatt, og slike partnerskap er med på å sikre det. Partnerskapet med XACCT sikrer dessuten at kunder som ønsker det får dekket sitt behov tjenester på toppen av løsningen vår, samt at de kan støtte seg på all fagkompetansen til XACCT innenfor både regnskap, lønn og systemer.

XACCT er en SEMINE Value partner. Det vil si at de har bygget opp en kompetanse og evne til å supportere kunder i hele verdikjeden for å ta i bruk løsningen, samt støtte adopsjonen i virksomheter.

– Stort effektiviseringspotensiale

Berg, som også er en kjent foredragsholder og fast spaltist i Finansavisen R, mener de fleste virksomheter har et mye større potensiale for å effektivisere regnskapsfunksjonen enn de selv er klar over. Og spesielt på fakturahåndteringen lever illusjonen om at man har gode prosesser.

– Vår erfaring er at de fleste virksomheter fortsatt har en fakturahåndtering preget av manuelle prosesser, og de har en mangelfull utnyttelse av teknologi for å understøtte prosessene sine. For XACCT representerer Semine en av de mest spennende samarbeidspartnerne vi har med sin nye og innovative teknologi for å støtte økonomifunksjonen. Når vi skal hjelpe kunder med SEMINE-prosjekter så handler det om å ta i bruk teknologien riktig, etter beste praksis for god regnskapsføring, slik at kunden kan ta ut gevinster av sin investering i SEMINE.

– For XACCT handler det om å ta i bruk teknologien riktig, etter beste praksis for god regnskapsføring, slik at kunden kan ta ut gevinster av sin investering i SEMINE, avslutter Marius.

Vi har skrevet en e-bok som dykker dypere ned i temaet automatisering og fremtidens regnskapsføring. Les mer og last ned her.          

Les også:

Nei, du har ikke en effektiv fakturahåndtering