Siste nytt > Digitaliserer kunnskapsbedrifter med SEMINE

Digitaliserer kunnskapsbedrifter med SEMINE

Digitaliserer kunnskapsbedrifter med SEMINE

NY PARTNER: PSA Consulting jobber med digital transformasjon av advokat-, konsulent- og revisjonsselskaper over hele Norden. Den store verdien en felles kunde fikk av SEMINE ble starten på et nytt partnerskap.

 

PSA Consulting er et konsulent- og teknologiselskap som har som misjon å hjelpe nordiske selskaper innen professional services med intelligent digital transformasjon. Ved å digitalisere og optimalisere sine prosesser kan de ansatte fokusere på å levere verdi og innovative tjenester til sine klienter.

I verktøykassen har PSA Consulting best-of-breed-løsninger innenfor en rekke ulike områder, som timeregistrering, dokumenthåndtering, contract automation, digital id og signatur, og en egen integrasjonsplattform, Custodian iPaas. Via standardiserte APIer og datastrømmer kobles denne sammen med kundens ulike backoffice-løsninger og verktøy – nå også Semine AI.  

– Ved at Semine allerede har en ferdig integrasjon til Custodian, er det enkelt for våre kunder å integrere data fra Semine med en lang rekke andre relevante støttesystemer som allerede finnes i Custodian-universet, forteller Martin Flatsetø, Managing Partner i PSA Consulting. 

Unike egenskaper

Partnerskapet kom som resultat av en implementering av SEMINE hos en av PSA Consultings kunder. 

– Vi har tidligere jobbet med leverandører med lignende systemer, men etter å ha jobbet tett med Semine og integrert løsningen for en av våre kunder, så vi at produktet har endel unike egenskaper som ingen andre har p.t. For oss er et partnerskap med Semine viktig, for å kunne tilby våre kunder de beste komponentene til sin digitale infrastruktur, sier Flatsebø og utdyper: 

– Vi jobber mye med rådgivning og støtte omkring ERP og økonomistyringsprosesser, og her kan Semine med sine intelligente fakturaflytløsninger spille en viktig rolle i å lage effektive løsninger for kundene som raskt betaler seg i form av automatisering og frigjøring av ressurser i økonomiavdelingen som gir mer tid til forretningsstøtte heller enn transaksjonshåndtering. 

Nå ser Flatsetø frem til å presentere SEMINE som en del av porteføljen til både nye og eksisterende kunder.

– Semine AI passer perfekt inn i vår filosofi, en ledende skyløsning med moderne teknologi, optimalt for moderne kunnskapsbedrifter. AI/Maskinlæringsbiten har kommet lengre enn hos konkurrerende leverandører, og vi ser at Semine i tillegg leverer ny funksjonalitet og løpende forbedringer svært raskt.

En verdiøkende partner

– Vi er veldig stolte av å ønske PSA Consulting velkommen i Semine-familien, sier Daniel Karlsen, ansvarlig for salg og partnere i Semine. 

– Vi så tidlig i det prosjektet vi hadde sammen via en felles kunde at dette var en partner vi gjerne ville jobbe mer med. Kombinasjonen av teknologikompetanse, løsningsportefølje, fokus og markedsposisjon passer som «hånd i hanske» for Semine. PSA Consulting har dyp faglig kompetanse innen forretningsapplikasjoner og automatisering. Connectoren som vi har til PSA Consultings egenutviklede integrasjonsplattform Custodian sikrer god flyt av informasjon mellom SEMINE og kundens forretningsapplikasjoner. Denne er allerede ferdig som en tjeneste og satt i produksjon. Vi gleder oss til å få til masse spennende sammen fremover!