Siste nytt > For oss er formelen enkel. Hvis vi bidrar til våre kunders suksess, så lykkes vi også selv.

For oss er formelen enkel. Hvis vi bidrar til våre kunders suksess, så lykkes vi også selv.

For oss er formelen enkel. Hvis vi bidrar til våre kunders suksess, så lykkes vi også selv.

NY PARTNER: Hos Sparebank 1 Regnskapshuset SMN finner du ett av Midt-Norges ledende rådgivningsmiljøer innen IT- og forretningssystemer. De ble kjent med Semine via en felles kunde og det tok ikke lang tid før begge innså at dette kunne bli et bra samarbeid. Nå vil de hjelpe virksomheter i Midt-Norge med å lykkes ved hjelp av teknologi og kunnskap fra Semine.

 

Sparebank 1 Regnskapshuset SMN er, med sine 500 ansatte, fordelt på over 40 kontorer, Midt-Norges største leverandør av regnskaps- og økonomitjenester. De tror på kombinasjonen av kunnskap og teknologi – og tilbyr et bredt spekter av forretningsstøtte til sine kunder. I selskapet finner du blant annet Digitale Tjenester, som bistår virksomheter med ERP, CRM, BI, infrastruktur og sikkerhet.

– Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med å lykkes. Dette innebærer både effektivisering og automatisering, men ikke minst å hjelpe kundene med innsikt, analyser og gode beslutningsgrunnlag. Regnskap har blitt ferskvare, og med Semine på laget tar vi dette til neste nivå, sier Kjetil Tynes, leder for Digitale Tjenester i Regnskapshuset.

Sparebank 1 Regnskapshuset er sertifisert partner på både Visma og Xledger, og SEMINE vil inngå som en integrert del av tjenestespekteret mot de litt større kundene.

Vil bidra til kunders suksess

Seniorrådgiverne innen ERP, Arnljot Holten og Stian Mjøsund, har lang erfaring med å bistå kunder med å utnytte teknologi til å understøtte forretningsprosesser. De er overbevist om at SEMINE vil være et stort løft for mange kunder.

– Gjennom SEMINE får de større kundene automatisert bilagsflyten i mye større grad enn tidligere. Dette frigjør tid som heller kan benyttes til mer verdiskapende oppgaver. Samtidig tas detaljnivået til et helt nytt nivå, da SEMINE henter ut all nødvendig informasjon fra fakturaene helt ned på hver enkelt varelinje. Innsikten dette kan gi på rapporteringssiden er utrolig spennende.

Nå ser de alle frem til å vise SEMINE til både nye og eksisterende kunder.

– For oss er formelen enkel. Hvis vi bidrar til våre kunders suksess, så lykkes vi også selv. Vi har stor tro på at vi, sammen med Semine, utgjør et godt team for å hjelpe virksomheter i Midt-Norge til å ta nye steg ved hjelp av teknologi og kunnskap, avslutter Kjetil.

Større bredde nordover

Sparebank 1 Regnskapshuset SMN ved Digitale Tjenester vil i første omgang være en Semine Growth Partner, som innebærer at de tar ansvar for både salg og leveranse av plattformen.

– Vi merket fort at Digitale Tjenester virkelig forstod vårt verdibudskap, og at det å kunne levere en innovativ plattform som SEMINE i markedet, vil gi både dem og kundene deres en konkurransefordel, sier Inger Eek Tronerud, Partner Development Manager i Semine.

Ved å få en partner som Sparebank 1 Regnskapshuset SMN, får vi enda større båndbredde nordover i vårt langstrakte land, og vi gleder oss til å få til masse spennende sammen!

 

Møt SEMINE hos Sparebank 1 Regnskapshuset SMN her.

 

LES OGSÅ:

Digitaliserer kunnskapsbedrifter med SEMINE

NAF gir gass med kunstig intelligens