Oversikt
Funksjoner
Integrasjoner
Sikkerhet & Compliance
Industri
Brukerscenarioer
Roller
Om oss
Investorer
Nyheter
Finn en Semine partner
Bli Semine partner
Logg inn
Logg inn
  • Produkt
    Oversikt
    Funksjoner
    Integrasjoner
    Sikkerhet & Compliance
  • Løsninger
    Industri
    Brukerscenarioer
    Roller
  • Ressurser
  • Selskap
    Om oss
    Investorer
    Nyheter
  • Partnere
    Finn en Semine partner
    Bli Semine partner
    Logg inn
  • Kontakt
  • Logg inn
    Logg inn
Les mer:
card image
Webinar 30. april: Framtidens økonomiavdeling - Hvordan kan du stole på AI? Les mer
card image
Webinar 15.mai: Økonomiavdelingens AI reise - Møt Viking Assistance Group Les mer

Semine og Ignite Procurement inngår strategisk partneravtale

25 apr 2022
[]
Estimert lesetid Redaksjonen

Det er en stor glede å annonsere at Ignite Procurement nå har blitt en del av Semine-familien. Selskapet leverer en digital skybasert løsning for strategiske anskaffelser og innkjøp. 

 

Semine and Ignite partnership logo-1

Innsikt i innkjøpsdata

Semine har inngått partnerskap med Ignite Procurement, et SaaS-selskap som leverer en digital plattform for strategiske innkjøp. Ignite-plattformen gjør data om til innsikt og resultater, gjennom blant annet automatiserte analyser, databerikelse og forhandlingsgrunnlag.

Det har gått knappe fem år siden Sigbjørn Nome og Børge Langedal sa opp jobben i Boston Consulting Group for å bygge et digitalt innkjøpsverktøy, en plattform som legger til rette for at selskaper effektivt skal kunne jobbe strategisk og faktabasert med innkjøpene sine. Selskapet de dannet, Ignite Procurement, har hatt en hurtig vekst, og har langt over doblet antall ansatte det siste året. Nå huser hovedkontoret i Oslo over 50 ansatte, og det er planer om ytterligere forsterkninger frem mot sommeren. Ignite kan skilte med selskaper som OBOS, AF Gruppen, Borregaard og AutoStore på kundelisten.

 

Bygger partnerskap

Vi er stolte over partnerskapet med Semine! Mens vi revolusjonerer innkjøpsfunksjonen, gjør Semine det samme for økonomifunksjonen.

– Løsningene våre utfyller hverandre godt, og kombinasjonen av plattformene gir en enorm merverdi for våre kunder, sier Sigbjørn Nome, CEO og produktdirektør i Ignite Procurement.

– Dybdeinnsikten fra linjedata på alle innkjøpsfakturaer blir nå, med få tastetrykk, tilgjengelig i et dashbord, og innsikten kan brukes til kostandsoptimalisering og tidsreduksjon i innkjøpsprosessen, fortsetter Sigbjørn.

Inger Eek Tronerud, Partner Lead i Semine, er også stolt av å endelig kunne presentere samarbeidet.

Inger mindre

– Dette samarbeidet utvider vårt tilbud og gir tilleggsverdi til kundene våre. Semines visjon er å levere den beste plattformen for APIA (Accounts Payable Invoice Automation/inngående fakturaautomatisering), og vi trenger sterke partnere som kan verdiøke plattformen med relevante tilleggsløsninger. 

Gjennom vårt samarbeid med Ignite, kombinerer vi automasjon i verdensklasse med rik datainnsikt, noe som, så vidt oss bekjent, er helt unikt i markedet, sier Inger Eek Tronerud, Partner Lead i Semine.

Oversikt og innsikt i innkjøpsdata er en viktig del av ethvert selskaps innkjøpsprosess. Innsikt på linjenivå i alle innkjøp på tvers av leverandører, avdelinger, prosjekter og per ansatt gir en helt nye muligheter for innkjøpsoptimalisering. Fakturadata kan brukes til å identifisere kostnadsbesparende tiltak med tanke på hvordan selskapet gjør innkjøp. SEMINE i kombinasjon med Ignite-plattformen gir kunder en detaljert oversikt i et visuelt dashbord med kun få tastetrykk.

– Dette er et utrolig spennende samarbeid, og vi gleder oss til å vise markedet løsningen som revolusjonerer innkjøps- og økonomifunksjonen, avslutter Inger.