Siste nytt > Partneråret 2021

Partneråret 2021

Partneråret 2021

Noe av det aller viktigste vi gjør i Semine er å bygge opp et selvstendig partnerapparat med høy grad av fagkompetanse, og året som har gått har vært et viktig år for Semines partnersatsing. Vi oppsummerer partneråret 2021.

 

Et år går vanvittig fort, men du verden så mye vi har oppnådd i 2021!

Vi har ønsket mange nye partnere velkommen i året som har gått, og får jevnlig henvendelser fra partnere som har fått øynene opp for SEMINE. Det er med stolthet vi har ønsket VIEW Ledger, Sparebank1 SMN Regnskapshuset Digitale Tjenester, PSA Consulting, Skywlkr og Oseberg Services velkommen i Semine-familien. Videre er vi veldig glade for at partnerne som tidlig valgte å satse sammen med oss, ønsker å være med videre på reisen. Her trekker vi frem Xacct Accounting, Amesto Solutions, SopraSteria, KPMG, PM Data og Amesto AccountHouse.  Et fellestrekk for alle disse partnerne, er at de har en ledende posisjon i sitt segment. Vi har ikke ambisjoner om å ha flest mulig partnere på laget, men vi ønsker å jobbe med de som gir mest mulig tilleggsverdi til kundene.

Partnere som verdiøkende ledd

Software as a Service-løsninger er kommet for å bli, og utviklingen går derfor mye fortere enn tidligere. En partner som kan sy sammen systemer i en pakke som passer for den enkelte kunde, blir stadig viktigere. For oss handler det om å utvide salgs- og leveranseapparatet i samarbeid med gode partnere, for å tilby den beste løsningen for våre felles kunder. Vi i Semine er eksperter på vår plattform, og partnerne våre er eksperter på å kombinere SEMINE med annen teknologi kundene trenger. Sammen får vi fornøyde kunder som kan fokusere på viktigere ting enn manuell håndtering av inngående fakturaer, sier Inger Tronerud som leder partnersatsingen i Semine.

Vi ønsker å jobbe med de beste partnerne i bransjen, og har som mål at kundene skal kunne benytte den nyeste og mest innovative teknologien på markedet.

Partnere med ulik kompetanse

Det er viktig å knytte til oss partnere som har kompetanse på ulike områder. Vi ser spesifikt etter kompetanse på ERP-/forretningssystemer, slik som Xledger, Visma, Dynamics og Tripletex. Da vil kunden kunne sparre med fagfolk som kan snakke om både ERP og SEMINE. Vi er også på utkikk etter spisskompetanse på spesifikke industrier og/eller bransjer. Ulike kompetanseområder hos våre partner gjør at vi lettere kan sette oss inn i kundens situasjon, og vi blir mer relevante i kundedialogene. 

Vi er også i dialog med noen svært spennende aktører, og annonseringene av nye partnere vil komme fortløpende utover i 2022.

SEMINE-plattformen revolusjonerer finansfunksjonen, og den utfordrer tradisjonelle fakturaflyt systemer på markedet. Vi ser stor forskjell på fremoverlente partnere som tør å satse på å inkludere ny innovativ teknologi i porteføljen, og de mer tradisjonelle partnere som knytter seg tett opptil en leverandør.  Partnere som utfordrer etablerte systemer og prosesser og satser på nyere teknologi, oppleves som mer relevante og de tar markedsandeler. 

Vi får stadig tilbakemeldinger fra våre partnerne at de syns det er gøy å kunne komme med noe nytt og innovativt i kofferten. Samtalene med kundene blir bedre, og de oppleves som stadig mer relevante.    

Vi ser frem til et spennende 2022, og ønsker alle nye og «gamle» partnere god jul og godt nytt år!   

 

Les mer om våre partnere her .

Ønsker du å høre mer om muligheter for partnerskap med Semine, er det bare å ta kontakt her