Siste nytt > OKR og veien til videre vekst!

OKR og veien til videre vekst!

OKR og veien til videre vekst!

Lene Diesen, CEO i Semine, har gjestet «OKR-podden» hvor hun fremhever målingsverktøyet OKR som et av de beste verktøyene for å  kunne få orden på bedriftens essensielle mål, visjon og veien til videre vekst. Men hva er egentlig OKR?

 

Kunne du enkelt ha forklart en kollega hva OKR er, uten å måtte søke det opp på nett først? OKR står for Objectives & Key Results, og er et verktøy som hjelper organisasjoner med å sette fart på innovasjon, utvikling og vekst. Programlederne i OKR-podden, Kim Leinan (CEO i Futureworks.no og OKR resultatcoach) og Karl Philip Lund (OMA & partner i INEVO) diskuterer i podcasten, alle aspekter og utfordringer knyttet til OKR, og har hatt flere spennende profiler på besøk for å snakke om nettopp dette. 

Lene Diesen, CEO i Semine, har vært gjest og snakket om hvorfor hun ønsket å ta det i bruk i Semine. Hvorfor det er viktig å tydeliggjøre mål ovenfor bedriften som en helhet, for styret, ledelsen og de ansatte i ulike avdelinger? Diesen fremhever målingsverktøyet OKR som et av de beste verktøyene for å kunne få orden på essensielle mål, bedriftens visjon og veien til videre vekst. 

to episoder kan du lytte til hvorfor Diesen ønsket å ta i bruk OKR i Semine, forarbeidet som ble gjort før implementeringen, og hvor viktig rådgivning fra OKRs resultatcoach Kim har vært fra start til slutt. 

God lytt!

Her finner du episodene:

Episode 1: S1 E3 – Intervju med Lene Diesen, CEO i Semine (17/02/21) 

Episode 2: S2 E7 – Lenes erfaring: OKR skaper vekst og fremgang (12/10/21) 

 

LYTT MER:

Kvalitet i systemutvikling

Fra PDF til data med AI

Ta teknologistudier, Norge trenger det!