Siste nytt > Semine knytter seg tettere til Microsoft og deltar på DynUG-konferansen 2021

Semine knytter seg tettere til Microsoft og deltar på DynUG-konferansen 2021

Semine knytter seg tettere til Microsoft og deltar på DynUG-konferansen 2021

Som Microsoft Independent Software Vendor har Semine et nært partnerskap med Microsoft. Helt siden oppstarten har Semine jobbet tett med dem ved blant annet deltakelse i startup- og scaleup-programmer, og er nå blitt en etablert partner i Microsofts økosystem.

 

Den 9. og 10. november deltok Semine på den årlige Dynamics User Group-konferansen (DynUG), som ble arrangert i samarbeid med Microsoft. I fokus var erfaringsutveksling mellom brukere, partnere og Microsoft-eksperter. Deltakelse på arrangementer som DynUG er viktig for Semine for å kunne fortelle om arbeidet vi gjør og om SEMINE-plattformen. Partner lead, Inger Tronerud, og Customer Success lead, Andreas Drivdal, ga en smakebit på hva vi jobber med, og hvordan vi bruker den nyeste teknologien for å både maksimere automatiseringspotensialet på inngående faktura, og bruke dataene til noe verdiøkende for selskapet.

Fokus på integrasjoner, innsikt og analyse

SEMINE-plattformen åpner for automatisk fakturahåndtering fra start til slutt. Det produseres enorme mengder data, nøkkelen ligger i å produsere riktig data, utnytte disse til å ta riktige avgjørelser, og benytte seg av mulighetene som finnes i teknologien.

Vi er veldig stolte av å endelig ha vår cloud connector for Dynamics 365 klar i AppSource, som gjør det mulig å sømløst integrere SEMINE med Dynamics 365. Alle Dynamicskunder trenger et tilleggssystem for inngående fakturabehandling, og SEMINE kan automatisere store deler av fakturabehandlingen ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring, helt ned på varelinjenivå, både fra digitale og elektroniske fakturaformater.

Med SEMINE-plattformen kombinert med Microsoft Dynamics 365 FO får du en ende-til-ende løsning som vil hjelpe organisasjon med å endre fokus fra tilbakevendende manuelt arbeid til å utnytte økonomiske data for å ta bedre beslutninger.

Vi setter stor pris på å kunne møte så mange mennesker igjen, og få dele vår historie med både kunder, partnere og gode venner i Microsoft.