Siste nytt > Semine og VIEW Ledger inngår partneravtale 

Semine og VIEW Ledger inngår partneravtale 

Semine og VIEW Ledger inngår partneravtale 

NY PARTNER: VIEW Ledger leverer digitale løsninger for økonomi og regnskap, og har siden 2004 vist norske bedrifter hvordan effektivisere forretningsprosesser fra skyen. Det er utrolig gøy å annonsere at de nå er en del av  Semine-familien.

 

Skybasert teknologi

VIEW Ledger er et teknologidrevet selskap som ønsker å hjelpe kundene med å sikre inntekter, ha god kostnadskontroll og utvikle sin organisasjon. Ved å effektivisere regnskap, økonomi- og forretningsprosesser fra skyen, så gir VIEW Ledger kundene en bedre innsikt og oversikt i sanntid. De har i dag 11 kontorer fordelt mellom Norge og Sverige, og tilbyr rådgivning innen IT og økonomi.

– Bruk av AI skaper nye muligheter for kundene våre, derfor bygger vi nå opp konseptet VIEW AI, der vi samler kompetanse og etablerer et nettverk av partnere for å utnytte den nyeste teknologien. Vi skal samarbeide med de beste leverandørene innen AI, og her blir Semine en viktig partner. Administrerende Direktør, John Hugosson.

Inger Eek Tronerud, Partner Lead i Semine, er stolt av å kunne presentere samarbeidet.

– Vi skal jobbe med de beste aktørene i bransjen, med de som har et brennende ønske om å utvikle markedet ved hjelp av moderne teknologi. VIEW Ledger er en av markedets største Xledger-partnere, og at de også ønsker å ta SEMINE videre ut i markedet sammen med oss, er utrolig stas!

Semine og VIEW Ledger ble godt kjent via en felles kunde, Hovedorganisasjonen Virke, forklarer Inger. Høsten 2020 ønsket Virke å gå til anskaffelse av et nytt ERP-system for å forbedre og effektivisere prosesser innenfor regnskap og økonomistyring. Valget falt på Xledger og SEMINE, noe som også har resultert i det nye partnerskapet med VIEW Ledger.

– De ønsket et best mulig teknologioppsett for deres behov, og landet på Xledger fra VIEW Ledger og SEMINE, avslutter Inger.

Teknologi for veien videre

Stian Brandevold jobber som salg- og markedsdirektør i VIEW Ledger og fremhever hvor viktig det er å alltid ligge foran med den beste, nye teknologien.

– Vi må hele tiden ligge i forkant, for kundene våre forventer at vi hjelper de med å gjøre hverdagen mer effektiv. Semine skal hjelpe oss med å opprettholde forspranget  vårt.

Vi er stolte av at VIEW Ledger ønsker å satse på vår teknologi!, sier Lene Diesen, CEO i Semine.

– De er en stor og viktig aktør i markedet, og som oss har de fokus på innovasjon, moderne teknologi og effektivisering. Dette er også områder mange bedrifter i Norge har en strategisk satsing på, så her skal vi få til masse spennende sammen.

Dette er et spennende samarbeid, og vi gleder oss over at andre innovative bedrifter ønsker å være med på vår reise videre.

 

LES MER: Ønsker du å lese mer om Hovedorganisasjonen Virke, så kan du se her