Siste nytt > Semine styrker laget med AGS IT-partner

Semine styrker laget med AGS IT-partner

Semine styrker laget med AGS IT-partner

Semine inngår samarbeidsavtale med AGS IT -partner. Avtalen innebærer at AGS skal selge, levere og supportere SEMINE til eksisterende og nye kunder. På denne måten sikrer vi at kunden oppnår størst mulig verdi gjennom tilgang til SEMINE via våre partneres økosystem og kan dra nytte av moderne teknologi i samspill med verdiøkende tjenester levert av partner.

 

Vi har hatt en fantastisk vekst i Semine det siste året, og vi er glade for å jobbe med store norske kunder og byråer. Dette har vært en suksesshistorie i seg selv hvor fremoverlente og innovative kunder har bidratt til at vi kan se tilbake på 2020 som et positivt år der vi har vokst som selskap på mange områder. Samtidig har vi åpnet dørene for partnere som vil oppleve et nytt kapittel fremover for å sikre at vi alltid leverer i samsvar med de behovene våre kunder har. Vi kan trygt si at 2021 er året hvor partnere vil spille en nøkkelrolle for Semine sin vekst, og hvor partnere får et betydelig økt fokus. Målet? Å sikre at kunder får mest mulig verdi gjennom tilgang til SEMINE i sine økosystemer og egne kundeforhold, og samtidig kunne dra nytte av teknologi i samspill med gode tjenester.

Om AGS IT-partner

AGS IT-partner har gjennom 30 år satset på kunnskap og fremtidsrettet teknologi og har et mål for øye – å være den beste IT-partneren for små og mellomstore bedrifter. Selskapet er en sertifisert VISMA forhandler og har spesialisert seg på å levere skybaserte IT-løsninger som skal bidra til automatisering og effektivitet for sine kunder.

For AGS er det viktig å være i front når det kommer til ny teknologi i løsningene de tilbyr sine kunder. Her representerer Semine en mulighet til å tilby sine litt større kunder en ny og banebrytende teknologi for å effektivisere en viktig del av kundens økonomiprosess. Vi har stor tro på SEMINE som løsning og har allerede noen felles kunder som benytter løsningen i dag. For oss blir det spennende å følge utviklingen av SEMINE og være med på reisen videre, sier Filip Lundblad, produktansvarlig for VISMA i AGS.

“Semine representerer en unik og banebrytende løsning som vi har stor tro på og ønsker å introdusere til våre litt større kunder” – Filip Lundblad.

AGS – en viktig partner for Semine

Semine er på utkikk etter fremoverlente og innovative partnere, som er en god match for Semine når det gjelder vårt verdibudskap og strategi. Vi er glade for å ønske AGS IT-partner velkommen som en del av Semines partnernettverk, og ikke minst ser vi frem til å sammen  revolusjonere regnskapsbransjen ved bruk av kunstig intelligens og maskinlæring.

AGS IT-partner er en helhetlig partner som leverer en bred portefølje med produkter og tjenester, som fokuserer på langsiktige kunderelasjoner og har som mål å tilby sine kunder innovative og markedsledende løsninger slik som SEMINE. I tillegg opplever vi AGS IT-partner som en gjeng med positive, fremoverlente og kompetente mennesker, som det så langt har vært en fryd å jobbe med. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ser frem til å implementere SEMINE hos mange felles kunder i tiden fremover.

 

Ønsker du en demo av løsningen, et uformelt møte med oss eller mer informasjon om løsningen SEMINE? Book et møte med oss!