Siste nytt > Slipper, en spennende start-up med store fremtidsutsikter, automatiserer med SEMINE

Slipper, en spennende start-up med store fremtidsutsikter, automatiserer med SEMINE

Slipper, en spennende start-up med store fremtidsutsikter, automatiserer med SEMINE

Vi er stolte over å kunne presentere start-up’en Slipper som ny Semine-kunde.

 

Start-up med fremtidsutsikter

Joakim Stene Preston, CFO og co-funder, forklarer at kongstanken til Slipper er å være den vennen du ikke har i dag, og som bytter strømavtalen din hver gang det lønner seg.

– Halvparten av norske strømkunder føler seg lurt av strømselskapene, og vi forstår godt at de fleste ikke lengre orker å forholde seg til strømmarkedet. Det er synd – fordi det er dumt å betale for mye for strøm, sier Joakim.

Slipper har laget en tjeneste som løser dette problemet på en veldig enkel måte. De passer på strømavtalen din – så du slipper. Du får alltid strømregningen via Slipper.no og tilgang til de beste strømavtalene, samtidig som du slipper å forholde seg til byttene.

Med SEMINE står Slipper nå fri til å skalere uten å bli begrenset av kapasitet på regnskapsstaben.

Automasjon og vekst

Joakim forklarer at det eneste som har stoppet dem i å øke kundemasse til nå er arbeidet med alle bilagene. Nå som dette skal automatiseres, ønsker de nye kunder velkommen til å prøve Norges første spareassistent, Slipper.no.

Nå som SEMINE tar seg av bilagsflyten inn til selskapet skal de ha fullt fokus på å hjelpe flere kunder med å finne billigere strømavtaler.   

Det handler også om å tiltrekke de riktige folkene til selskapet vårt. Vi vil ikke sette folk i vårt selskap til så kjedelig arbeid som punching, sier Joakim.

Selv har han sittet mye med dette manuelle arbeidet til nå, så rent personlig vil det også bety mer tid til spennende og verdiskapende oppgaver.

– Uten SEMINE tror jeg alle hadde utviklet musearm slik vi holder på i dag, legger han til.

Vi i Semine gleder oss til Slipper er fullautomatisert, og kan skalere helt fritt uten begrensninger. På bilagsfronter i hvert fall 😉 

 

LES OGSÅ: Så lett er det å ta i bruk SEMINE