Oversikt
Funksjoner
Integrasjoner
Sikkerhet & Compliance
Industri
Brukerscenarioer
Roller
Om oss
Investorer
Nyheter
Finn en Semine partner
Bli Semine partner
Logg inn
Logg inn
  • Produkt
    Oversikt
    Funksjoner
    Integrasjoner
    Sikkerhet & Compliance
  • Løsninger
    Industri
    Brukerscenarioer
    Roller
  • Ressurser
  • Selskap
    Om oss
    Investorer
    Nyheter
  • Partnere
    Finn en Semine partner
    Bli Semine partner
    Logg inn
  • Kontakt
  • Logg inn
    Logg inn
Les mer:
card image
Webinar 07.mai: Slik kan entreprenører høste gevinster fra AI-basert regnskapsføring Les mer
card image
Webinar 30. april: Framtidens økonomiavdeling - Hvordan kan du stole på AI? Les mer

Uni Micro sikter mot nye kundegrupper med SEMINE

11 jan 2023
[]
Estimert lesetid Redaksjonen

Uni Micro utvider funksjonaliteten i sitt bestselgende økonomisystem Uni Economy. Gjennom et nytt og tettere samarbeid med Semine, kan kunstig intelligens tilføre enda mer dybdeinnsikt og automasjon i regnskapsarbeidet.

 

Uni Micro bildet

Da Uni Micro lanserte Uni Economy i 2017, lærte publikum fort å sette pris på at systemet er bygget på den nyeste tilgjengelige teknologien. Dette gjør løsningen både kraftig, rask og fremtidsrettet, noe som fremdeles er et viktig fortrinn.

Kundene har også satt stor pris på Uni Economys evne til å samarbeide med eksterne partnere og åpenhet i forhold til ulike integrasjoner med andre systemer som forenkler hverdagen for bedriften. Dette bidrar til at forretningsprosesser kan flyte lettere. Nå styrker de løsningen ytterligere gjennom et nytt, strategisk samarbeid med Semine.

 

Et nytt nivå

– Uni Economy er et system for profesjonelle regnskapsfolk, utformet for å effektivisere arbeidsoppgaver, og gjøre forretningsprosesser enklere for både interne regnskapsavdelinger og regnskapsbyråer.

- Vårt nye samarbeid med Semine styrker Uni Economy som en totalplattform, og gir systemet utvidet funksjonalitet og flere muligheter på inngående fakturaer, sier Salgsdirektør Sverre Senneset i Uni Micro.

Semines bransjeledende bruk av kunstig intelligens gjør at Uni Economy-brukere enklere kan splitte fakturaer på varelinjenivå og hente ut mye mer informasjon enn det som hittil har vært standard funksjonalitet i økonomisystemet. Denne informasjonen kan være svært nyttig for bedrifter som har en mer kompleks organisasjonsstruktur, eller som ønsker flere muligheter til å fordele og overvåke kostnader i ulike avdelinger eller prosjekter.

– Et annet viktig bidrag fra vår kunstige intelligens, er muligheten for at mer av fakturahåndteringen kan skje automatisk.

Dette gjør at både interne økonomiavdelinger og regnskapsbedrifter kan håndtere større oppdragsmengder med de ressursene de allerede har, og kanskje samtidig bruke mer tid på rådgivning, eller finne andre måter å utnytte bredden i sin kompetanse på, sier Inger Eek Tronerud, Partner Lead i Semine (avbildet under).

Inger mindre

En sterk plattform

Tronerud forteller at Semine ser samarbeidet med Uni Micro som en viktig anledning til å gi enda flere bedrifter nye muligheter i økonomi- og bedriftsstyringen.

– Vår løsning tilfører informasjon, funksjonalitet og andre fordeler som er avgjørende for å styre en bedrift i vår stadig mer usikre og konkurranseutsatte hverdag. Semines løsninger har allerede vunnet innpass i regnskapsfunksjonen til mange bedrifter, og vi legger stor vekt på å nå ut til både regnskapsbyråer og bedrifter som bruker byråenes tjenester. UniMicros lange erfaring med ERP- og partnerøkosystemer åpner for flere samarbeid som vil gi kundene et bredt spekter av "best of breed"-løsninger, sier hun.

Her handler det med andre ord om å gjøre systemet nyttig for flere og større bedrifter, samtidig som kundene som allerede benytter Uni Economy får bedre funksjonalitet og flere muligheter.

– For Uni Micro er det viktig å velge partnere som har spesialisert seg på bestemte fagområder, og som har dokumentert at de har nyttig spesialkompetanse som utfyller vår egen.

Da kan vi fokusere våre ressurser på å utvikle plattformen og kjernefunksjonaliteten i Uni Economy, og så kan vi samarbeide med domenespesialister for å gi kundene kraftigere verktøy på mer spesialiserte områder – som i dette samarbeidet med Semine, slår Senneset fast.