Siste nytt > Vi er nominert til mangfoldsprisen for Region Sør

Vi er nominert til mangfoldsprisen for Region Sør

Vi er nominert til mangfoldsprisen for Region Sør

Semine inspirerer!

Vi er stolte av å meddele at Semines arbeid med å integrere mennesker med ulik etnisk bakgrunn i arbeidslivet i Kristiansand har blitt anerkjent med en nominasjon til Mangfoldsprisen!

Mangfoldsprisen er Kunnskapsdepartementets utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet og deles hvert år ut til bedrifter som representerer gode eksempler på etnisk mangfold. For å bli nominert og vinne skal man blant annet kunne vise til god bruk av innvandreres kompetanse, vise til etnisk mangfold på virksomhetens ulike nivåer og kategorier, samt jobbe strategisk med å øke det etniske mangfoldet. Vi er nominert i kategorien mellomstore og store bedrifter i region Sør, og de regionale prisene deles ut i løpet av august måned. De regionale vinnerne vil så gå videre i konkurransen om å vinne de nasjonale prisene – kanskje det blir oss?

Vi er strålende fornøyd med at Semines initiativ oppleves som viktig for lokalsamfunnet og at håper at vårt arbeid kan inspirere flere bedrifter til å ta sjansen på å gi søkere med ulike etniske bakgrunner en vei inn i arbeidsmarkedet.

Les mer om prisen her