Semine webinarer > 4 tips for å effektivisere ditt regnskapsteam

4 tips for å effektivisere ditt regnskapsteam

4 tips for å effektivisere ditt regnskapsteam

Opptak fra webinar med Norges Automobil Forbund (NAF) og Semine den 17. april 2021. Vi deler 4 tips til hvordan man kan effektivisere arbeidsprosesser i regnskap- og økonomiavdelingen.

Et kjent problem for økonomiavdelingen er at det utføres mange oppgaver som ikke tilhører kjernevirksomheten. Med automatisert regnskapsføring kan ressurser omdisponeres og det kan frigjøres mer tid til å skape verdi for virksomheten. I webinaret vil vi dele konkrete tips til hvordan dette kan gjennomføres.

Vibeke Isaksen, Regnskapssjef i Norges Automobil Forbund (NAF), har nylig vært gjennom denne prosessen, og i webinaret vil hun dele sine erfaringer med automatisert regnskapsføring og hvordan det har effektivisert arbeidsprosessene i NAF.

Noe av det viktigste i en slik endringsreise, er å ha hele teamet med seg. Vigdis Austrheim, lederutvikler og foredragsholder, med avstandsledelse som spesialområder, blir også med og belyser det menneskelige aspektet i en slik prosess.Få innsikt i hvordan teknologien påvirker utviklingen innen finans og økonomi, og hvordan vi konkret bruker nevnte teknologi til å løse utfordringene knyttet til regnskap.

 

Last ned opptak