Semine webinarer > Fremtidens økonomifunksjon - et teknologisk økosystem av muligheter

Fremtidens økonomifunksjon - et teknologisk økosystem av muligheter

Fremtidens økonomifunksjon - et teknologisk økosystem av muligheter

Opptak fra webinar med KPMG og Semine den 17. desember 2020. Sammen går vi i dette webinaret inn på trender og teknologier som styrker økonomifunksjonen, og hvordan dette kan bidra til vekst, innsikt og innovasjon. 

Du vil videre få innsikt i hvordan teknologi kan støtte en moderne økonomifunksjon gjennom automasjon, kvalitetssikring og kostnadskontroll. Vår kunde NHC Group forteller om veien til 100% automatisering.

Agenda for webinaret:

 • Økonomifunksjonens nye mandat og driftsmodell
  Toppledere krever at sin økonomifunksjon i større grad inntar rollen som rådgiver, «disruptør» og innovatør. Hvordan etablere fremtidens økonomifunksjon hvis man vil ta grep allerede i dag?
  Eskil Wilhelmsen, Director CFO Advisory, KPMG AS

 • Semine - The AI Accounting Platform
  I denne sesjonen vil vi fortelle om hvordan teknologi kan støtte en moderne økonomifunksjon gjennom automasjon, kvalitetssikring og kostnadskontroll. Vi vil også snakke om hvordan maskinlæring driver innovasjon i regnskapsføring, gjennom et praktisk eksempel i Semine.
  Daniel Karlsen, Chief Commercial Officer i Semine

 • Kundecase: Veien til 100% automatisering – NHC Group
  Da NHC opprettet NHC Group Services var kravet fra eierne at regnskapsføringen skulle gå raskt og effektivt, til lavest mulig kostnad. Målet har hele veien har vært å bruke minst mulig tid på tradisjonelle regnskapsoppgaver som å føre og kontere fakturaer og bilag. Tiden skal i stedet brukes på kontroll og analyse av tallene. I denne presentasjonen vil vi høre hvordan NHC har tenkt nytt og tatt i bruk SEMINE for å effektivisere regnskapstjenesten.
  Elisabeth Dragseth, Head of Shared Services Finance Norway, NHC Group Services

 

Last ned opptak