Semine webinarer > Digital omstilling i regnskapsbransjen

Digital omstilling i regnskapsbransjen

Digital omstilling i regnskapsbransjen

Opptak fra webinar med Regnskap Norge, Regnskaps Companiet og Semine den 16. juni 2021. Vi tar et dypdykk i automatisering og deler innsikt og råd til hvordan norske fageksperter kan ta digitale kvantesprang. Webinar for ledere og andre beslutningstagere i byrå som leverer regnskap og lønn som tjenester.

Sett av 1 time og lær mer om hvordan du kan komme i gang med din automatiseringsreise. 

Agenda:

  • Regnskap Norge oppsummerer digital status for bransjen i dag, beskriver trendene de ser, og deler sine betraktninger om hvordan bransjen forandrer seg. Hvilken ny teknologi vil tas i bruk, og hvilke hindringer står i veien for god digital endring?
  • Vi i Semine tar et dypdykk i automatisering. Fra hva det er, hvordan det fungerer i praksis, hvordan innføre smarte nye funksjoner og gjennomføre riktig opplæring for fagekspertene innen regnskap og lønn.
  • Steinar Wehus, partner og autorisert regnskapsfører i Regnskaps Companiet foreller om den digitale endringsreisen de har vært på, og om en konstant jakt etter ny teknologi. Hovedfokus er automatisering, forenkling, kundeopplevelse og økt lønnsomhet. Han forteller om hvilken endring de har gjort, hvordan byrået er rigget for omstillingen, og hva de har gjort for å få med seg ansatte og kunder på de mange spennende tiltakene.

 

Last ned opptak her