Semine webinarer > Teknologiene som gjør økonomiavdelingens hverdag enklere - hva skiller dem? - Møt ALLSKOG og Regnskap Norge

Teknologiene som gjør økonomiavdelingens hverdag enklere - hva skiller dem? - Møt ALLSKOG og Regnskap Norge

Teknologiene som gjør økonomiavdelingens hverdag enklere - hva skiller dem? - Møt ALLSKOG og Regnskap Norge

Når du har bestemt deg for at du vil ta ny teknologi i bruk for å få en mer effektiv hverdag med færre rutineoppgaver, er det klokt å ta en titt forbi leverandør- og produktnavn for å vurdere teknologiene som ligger til grunn for løsningene. Hvilke muligheter finnes? Hva er egentlig kunstig intelligens og hvilke fortrinn gir det? Hva må til for at din bedrift kan ha utbytte av kunstig intelligens, og når kan RPA være tilstrekkelig?.

 

 

I webinaret 09. september kan du møte vår kunde ALLSKOG og Regnskap Norge.

 

Ellen Kristine Støre Govatsmark, direktør for økonomi og finans i ALLSKOG, vil snakke om sin prosess da de skulle velge nytt system for inngående fakturaprosessering. Hvorfor ønsket de å gå bort fra eksisterende løsning, og hvordan gikk de frem for å evaluere de ulike tilnærmingene og leverandørene på markedet? Hva var viktig for dem, og hvorfor landet de på SEMINE?

Hans Christian Ellefsen, Leder for Teknologi og Innovasjon i Regnskap Norge vil på en enkel og kortfattet måte snakke om på de ulike teknologi-alternativene, hva de opplever som utfordringer og muligheter ved hver av dem, og hva dette innebærer det i praksis.

Fra Semine vil leder for vår partneravdeling, Inger Eek Tronerud delta. Hun vil moderere og dele sine refleksjoner. 

 

Meld deg på webinaret og lær mer!

Webinaret holdes 09. september fra kl. 09.00 - 09.30, og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Til påmelding

 

 

Med kunstig intelligens kan økonomiavdelingen effektiviseres og bidra til økt verdiskaping i hele organisasjonen. Vi har satt sammen en webinarserie om hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger, og vi har fått med oss selskaper som Avarn Security, Recover, Skolt, Kaffebrenneriet, NHC Services og Ignite Procurement. Her kan du lese mer om de andre webinarene i denne serien