Semine webinarer > Hva skjer om økonomiavdelingen bare fortsetter å jobbe som i dag? - Møt Avarn Security

Hva skjer om økonomiavdelingen bare fortsetter å jobbe som i dag? - Møt Avarn Security

Hva skjer om økonomiavdelingen bare fortsetter å jobbe som i dag? - Møt Avarn Security

Hva skjer på sikt hvis det trygge hele tiden får stå i veien for fornying? Ifølge en undersøkelse gjennomført av PwC, er gjennomsnittlige økonomifunksjoner seks ganger dyrere i drift enn de effektive. Å stå stille, er med andre ord å bevege seg bakover.

 

 

I opptaket fra webinaret den 24. juni kan du møte vår kunde Avarn Security.

 

Økonomidirektør, Marianne Wold Aarseth, og Chief Digital Officer Stina Ranfelt, i Avarn Security

Snakker om hvordan de har jobbet i økonomiavdelingen frem til i dag, og om hvorfor de ønsker å skape endringer og selv sette premissene for fremtiden. Hun forteller om selskapets endringsreise, og deler hva som var utslagsgivende, og hvilke grep de har tatt i økonomiavdelingen? Videre snakker hun om hvordan og hvorfor de tenker hverdagen vil bli annerledes etter implementeringen av SEMINE.

Martine Solberg, Prosjekt- og teamleder i Semine

Snakker om fordelene ved endring, og hvilke konsekvenser stillstand kan gi. Videre går hun inn på oppsiden for en økonomiavdeling ved å ta i bruk nyere teknologi slik som kunstig intelligens i inngående fakturaprosessering, og hvordan det kan gjøre økonomiavdelingens oppgaver mer spennende, og rollen viktigere.

 

Last ned webinaret og lær mer!

Webinaret varer i 30 minutter og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen. Registrer deg for å se opptaket ved å klikke på knappen under.

Til registrering

 

 

Med kunstig intelligens kan økonomiavdelingen effektiviseres og bidra til økt verdiskaping i hele organisasjonen. Vi har satt sammen en webinarserie som vil holdes høsten 2022. Den omhandler hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger, og vi har fått med oss selskaper som Recover, ALLSKOG, Regnskap Norge, Skolt, Kaffebrenneriet, NHC Services og Ignite Procurement. Les mer og meld deg på de andre webinarene i denne serien via knappen under.

Mer informasjon