Semine webinarer > Opptak fra webinar - De første 100 dagene med SEMINE - Møt Kaffebrenneriet

Opptak fra webinar - De første 100 dagene med SEMINE - Møt Kaffebrenneriet

Opptak fra webinar - De første 100 dagene med SEMINE - Møt Kaffebrenneriet

Hva kan din økonomiavdeling vente seg hvis dere velger SEMINE? Hvilke konkrete oppgaver kan vi hjelpe dere med å automatisere, og hvordan prioriterer vi for å gi dere størst mulig utbytte på kortest mulig tid?

 

 

I dette webinaropptaket kan du møte vår kunde Kaffebrenneriet.

 

Agenda og foredragsholdere:

Kaffebrenneriet deler sine betraktinger og erfaringer fra de første 100 dagene med SEMINE. Hvordan har de opplevd prosessen fra signering til integrasjon til igangsetting? Hvordan jobber de nå annerledes, og hvilke fordeler ser de allerede etter 100 dager med SEMINE? Hvilken erfaring har de fra å jobbe med Semine etter igangsettelse? Morten Meiholt, Økonomisjef, Kaffebrenneriet.

Semine snakker om integrasjoner og igangsettelse, og om hvordan vi jobber med våre kunder for å sikre at de får hentet ut mest mulig gevinst fra sine investeringer. Benedicte Lillebostad, Prosjektleder, Semine.

 

Last ned webinaret og lær mer!


  • Passer for: ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen
Til registrering

 

 

Webinarserie om effektivisering av økonomifunksjonen

Ny landingsside banner

Dette webinaret er del av en webinarserie som omhandler hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger. Vi har fått med oss selskaper som Avarn Security, Recover, ALLSKOG, Regnskap Norge, Skolt, NHC Services og Ignite Procurement. Nå kan du laste ned opptakene.

Mer informasjon og nedlasting