Semine webinarer > De første 100 dagene med SEMINE - Møt Kaffebrenneriet

De første 100 dagene med SEMINE - Møt Kaffebrenneriet

Webinar Kaffebrenneriet

Hva kan din økonomiavdeling vente seg hvis dere velger SEMINE? Hvilke konkrete oppgaver kan vi hjelpe dere med å automatisere, og hvordan prioriterer vi for å gi dere størst mulig utbytte på kortest mulig tid?

 

 

I webinaret den 20. oktober kan du møte vår kunde Kaffebrenneriet.

 

Økonomisjef i Kaffebrenneriet, Morten Meiholt, deler sine betraktinger og erfaringer fra de første 100 dagene med SEMINE. Hvordan har de opplevd prosessen fra signering til integrasjon til igangsetting? Hvordan jobber de nå annerledes, og hvilke fordeler ser de allerede etter 100 dager med SEMINE? Hvilken erfaring har de fra å jobbe med Semine etter igangsettelse? 

Prosjektleder i Semine, Benedicte Lillebostad, snakker om integrasjoner og igangsettelse, og om hvordan vi jobber med våre kunder for å sikre at de får hentet ut mest mulig gevinst fra sine investeringer.

 

Meld deg på webinaret og lær mer!

Webinaret holdes 20. oktober fra kl. 09.00 - 09.30, og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Til påmelding

 

 

Med kunstig intelligens kan økonomiavdelingen effektiviseres og bidra til økt verdiskaping i hele organisasjonen. Vi har satt sammen en webinarserie om hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger, og vi har fått med oss selskaper som Avarn Security, Recover, ALLSKOG, Regnskap Norge, Skolt, NHC Services og Ignite Procurement. Her kan du lese mer om de andre webinarene i denne serien