Semine webinarer > Fra punching til verdiøkning - slik blir økonomisjefen bedriftens superstjerne - Møt NHC Services og Ignite Procurement

Fra punching til verdiøkning - slik blir økonomisjefen bedriftens superstjerne - Møt NHC Services og Ignite Procurement

Webinar NHC Services og Ignite Procurement

Reisen er ikke over når automatiseringsgraden passerer 80 %, 90 % eller 100 %. Da vil de beste økonomiavdelingene for lengst være i full gang med å hjelpe resten av organisasjonen med å skape merverdi ut av dataene som kunstig intelligens har hjulpet dem med å samle inn. 

 

 

Når fakturaer splittes på varelinjenivå, og dataene derfra systematiseres, kan nye mønstre kartlegges. Hvilken innsikt er det mulig å hurtig hente ut fra regnskapsdata, hvordan kan den enkelt fremstilles i et dashboard, og hvordan kan den brukes til å oppnå konkurransefortrinn?

I webinaret den 10. november kan du møte vår kunde NHC Services og vår strategiske partner Ignite Procurement

 

Head of shared services finance i NHC Services, Elisabeth Dragseth, er godt i gang med innsikts- og analysemodulen i SEMINE. De vil dele sine erfaringer med løsningen, og snakke om hvilke fordeler de opplever.

Sammen med vår strategiske partner Ignite Procurement vil vår kommersielle leder, Daniel Karlsen, vise og fortelle om hvordan du med få tastetrykk kan få dybdeinnsikt fra linjedata tilgjengelig i et dashbord, og hvordan denne innsikten kan brukes til kostandsoptimalisering og tidsreduksjon i bl.a. innkjøpsprosesser. Nå kan du enkelt ta avgjørelser basert på faktiske data. Ignite Procurement viser en kort demo av denne modulen, som vi mener er en "game changer".

 

Meld deg på webinaret og lær mer!

Webinaret holdes den 10. november kl. 09.00 - 09.30, og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Til påmelding

 

 

Med kunstig intelligens kan økonomiavdelingen effektiviseres og bidra til økt verdiskaping i hele organisasjonen. Vi har satt sammen en webinarserie om hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger, og vi har fått med oss selskaper som Avarn Security, Recover, ALLSKOG, Regnskap Norge, Skolt og Kaffebrenneriet Her kan du lese mer om de andre webinarene i denne serien