Semine webinarer > Hva kan jeg bruke mer tid på hvis flere manuelle oppgaver skjer automatisk? - Møt Recover

Hva kan jeg bruke mer tid på hvis flere manuelle oppgaver skjer automatisk? - Møt Recover

Hva kan jeg bruke mer tid på hvis flere manuelle oppgaver skjer automatisk? - Møt Recover

Det er ikke perfekte avstemminger eller balanserte budsjetter som driver bedriften fremover. De økonomiavdelingene som evner å frigi tid til å fokusere på mer tilfredsstillende og virksomhetskritiske oppgaver, og som skaper innsikt og gir strategiske råd, er de som bidrar til å bringe selskapet videre. Dette bør økonomiavdelingen være best på.

 

 

I webinaret den 25.august kan du møte vår kunde Recover.

 

Økonomisjef Fredrik Minsås i Recover forteller om sin reise fra å bruke mye tid på manuelle oppgaver i økonomiavdelingen, til en hverdag hvor tiden blir bruk til mer verdiøkende oppgaver. Han deler hvilke spesifikk områder de nå bruker tiden til å dypdykke i, og hvilke resultater de har fått etter at de tok i bruk SEMINE. Videre gir de tips til hvordan få mest mulig ut av SEMINE, hvilke erfaringer de har gjort seg underveis i reisen, og hvilken verdi AI-basert regnskapsføring har gitt de ansatte og resten av organisasjonen.

Andreas Drivdal, Leder for Customer Success i Semine snakker om hvilke oppgaver SEMINE først og fremst automatiserer (for de vanligste kundene), og hvor mye tid det kan spares.

 

Meld deg på webinaret og lær mer!

Webinaret holdes den 25. august fra kl. 09.00 - 09.30, og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Til påmelding

 

 

Med kunstig intelligens kan økonomiavdelingen effektiviseres og bidra til økt verdiskaping i hele organisasjonen. Vi har satt sammen en webinarserie om hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger, og vi har fått med oss selskaper som Avarn Security, ALLSKOG, Regnskap Norge, Skolt, Kaffebrenneriet, NHC Services og Ignite Procurement. Her kan du lese mer om de andre webinarene i denne serien