Semine webinarer > Slik bruker OBOS kunstig intelligens i økonomifunksjonen

Slik bruker OBOS kunstig intelligens i økonomifunksjonen

Slik bruker OBOS kunstig intelligens i økonomifunksjonen

 

Opptak fra webinar med OBOS og Semine den 25. november 2021. Lær av en av Norges mest erfarne økonomifunksjoner hvordan de bruker kunstig intelligens i dag, og hvilket potensiale de ser for analyse og prediksjon i fremtiden.

Økonomifunksjonen er i endring. Arbeidet automatiseres og effektiviseres, samtidig som bedre data gir ny innsikt og nye muligheter. Semine innleder dette webinaret med å fortelle om hvordan AI-basert regnskapsføring kan gi konkurransefortrinn, og hva vi kan vente oss i fremtiden når det kommer til automatisering, innsikt og analyse. Vi viser også en demo av løsningen, og lanserer vår nye modul for innsikt og analyse.

OBOS er et selskap med ambisjoner om å ligge langt fremme i den teknologiske utviklingen og å hente gevinster fra kunstig intelligens i ulike deler av organisasjonen. I dette webinaret deler OBOS sine erfaringer fra å være blant de første i Norge til å satse på kunstig intelligens på økonomiavdelingen. De forteller både om hvordan innføringen av SEMINE-plattformen påvirker effektiviteten på regnskapsavdelingen, og hvordan nå hverdagen er forenklet hos alle de frivillige som har påtatt seg verv i mer enn 5000 borettslag og sameier forvaltet av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

 

 

Mer informasjon og nedlasting